Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

Egy kutya útja – 7 évvel elkóborlása után végre hazatalált JazzyJazzy eredeti otthona Texasban volt, 7 évvel ezelőtt azonban elszökött gazdáitól, mert megijesztette őt néhány a környéken fellőtt tűzijáték hangja. Az ekkoriban 5 éves kutyust sokáig keresték gazdái, de sajnos nem jártak szerencsével.

Tovább
0

Furcsa mostohatestvér: A borjú, aki mentett kutyák közt nőtt felAz élet néha szokatlan barátságokat szül. Ilyen Haru és mostohatestvérei kapcsolata is. Haru ugyanis egy borjú, akinek gazdái kutyák mentésével és örökbeadásával foglalkoznak. Ennek eredménye, hogy a borjú élete jelentős részét kutyusok társaságában töltötte, akarva akaratlanul is átvéve egyes szokásaikat és nem mellesleg remek kapcsolatot alakított ki az ember legjobb barátaival.

Tovább
0

Ilyen cukit még nem láttál – elaludt a labrador kölyök a hivatalos fotózásánlabrador vakvezető

Ilyen, ha a délutáni szundit megszakítják egy babafotóval. Benny egy fekete kis Labrador, aki ha nagy lesz, vakvezető kutyusként fog dolgozni. A Guide Dog Foundation szervezet foglalkozik a segítőkutyák kiképzésével, és a hagyomány az hagyomány, minden "diákról" kell egy kép.
Úgy tűnik, hogy Bennynek már most nagyon sok munkája van, hiszen olyan fáradtan ült le fotózkodni, mintha most jött volna haza a 8 órás műszakból.

Tovább
0

Ez lesz a sorsa Erzsébet királynő elárvult corgijainakcorgi

Mint azt mindenki tudja - aki valamennyire is követte a királyi palota életét - II. Erzsébetnek rengeteg Corgija volt élete során ( legalább 30 darab). Imádta ezt a fajtát, hű társai voltak azután is, hogy Fülöp herceg elhunyt. Most, hogy sajnos Erzsébettől is örökre el kellett köszönnünk, sokak fejében megfogalmazódott a kérdés, hogy vajon szeretett kedvenceivel mi fog történni?

Tovább
0

Elájult a kiskutya, amikor meglátta a gazdiját – videóHűség és a mindent odaadó szeretet jellemzi azt a kis Schnauzert, aki annyira örült rég nem látott gazdijának, hogy összeesett.

Az ájulása annak tudható be, hogy egyrészt 14 éves négylábúról beszélünk, másrészt túlzottan is izgalomba jött rég nem látott emberbarátja láttán. Amikor másodjára elvesztette az eszméletét, azért már elkezdenek érte aggódni, de ahogy felkel folytatja, ahol elkezdte: gazdija üdvözlésénél.

Az utána következő összebújások és puszik magukért beszélnek!

Forrás: YouTube

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek