Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

Állatmentés 6 méter mélységből



A bajbajutott állatoknak néha szüksége van egy kis emberi segítségre ahhoz, hogy újra biztonságban érezzék magukat. Szerencsére sok olyan esetről tudunk, ahol boldog befejezése lett a mentőakcióknak, így alakult Sally, a kutyus esetében is.

Tovább
0

A kutya, akinek a házára még mi is irigykedünk



kutyaház

A mostani időkben nagyon elterjedt, hogy az emberek a kutyáikat nem a házi kedvencüknek, hanem a gyereküknek tekintik. Persze egy pontig ezzel semmi probléma nincs, mindenki úgy kényezteti el a kedvencét, ahogy szeretné, de sokan túlmennek néhány határon, ami már a kutyának sem biztos, hogy jó. Értem ezalatt a kutyacipőt – az ebek utálják, nem kényelmes nekik és elrontják a séta élményét – a szőrük kivasalását/göndörítését – iszonyú egészségtelen nekik- és még sorolhatnám.

Ez a kiskutya szerencsére – vagyis reméljük – megússza ezeket a „megaláztatásokat”, de azért az ő gazdája sem kis viskóban tartja: fűtött házat csinált az amúgy vastag bundájú kutyájának.

kutyaház
Persze ez nagyon szép, hiszen a sajkát keze munkája, és amúgy tényleg, még egy ember is megirigyelné ezt a kis lakást a kutyitól, de egy ilyen kis helyiségben fűteni, ráadásul még szalagfüggönyt is felszerelni nem a legjobb megoldás véleményünk szerint.

A kutyáknak vastag bundájuk van – már amelyiknek- illetve magukat melegítik, így van ez a házukkal is. Befűtik ők saját maguknak a kis vackukat, nem kell még fűteni is hozzá, hiszen télen csak akár inni is ha kimegy, azonnal megfázik, mert a teste hozzászokott a benti meleghez.

kutyaház
Tehát nagyon szép, nagyon fényűző, és persze megérdemli az összes kutya, hogy így el legyen kényeztetve, de van, ami már az egészségükre is rámegy, és azzal bizony nem szabad játszani!

Íme a videó, ahogyan készül a rezidencia, ami a fűtést kivéve tényleg bomba jó!

Te mit gondolsz?

Forrás, képek: YouTube

Tovább
0

Egy kutya útja – 7 évvel elkóborlása után végre hazatalált Jazzy



Jazzy eredeti otthona Texasban volt, 7 évvel ezelőtt azonban elszökött gazdáitól, mert megijesztette őt néhány a környéken fellőtt tűzijáték hangja. Az ekkoriban 5 éves kutyust sokáig keresték gazdái, de sajnos nem jártak szerencsével.

Tovább
0

Furcsa mostohatestvér: A borjú, aki mentett kutyák közt nőtt fel



Az élet néha szokatlan barátságokat szül. Ilyen Haru és mostohatestvérei kapcsolata is. Haru ugyanis egy borjú, akinek gazdái kutyák mentésével és örökbeadásával foglalkoznak. Ennek eredménye, hogy a borjú élete jelentős részét kutyusok társaságában töltötte, akarva akaratlanul is átvéve egyes szokásaikat és nem mellesleg remek kapcsolatot alakított ki az ember legjobb barátaival.

Tovább
0

Ilyen cukit még nem láttál – elaludt a labrador kölyök a hivatalos fotózásán



labrador vakvezető

Ilyen, ha a délutáni szundit megszakítják egy babafotóval. Benny egy fekete kis Labrador, aki ha nagy lesz, vakvezető kutyusként fog dolgozni. A Guide Dog Foundation szervezet foglalkozik a segítőkutyák kiképzésével, és a hagyomány az hagyomány, minden "diákról" kell egy kép.
Úgy tűnik, hogy Bennynek már most nagyon sok munkája van, hiszen olyan fáradtan ült le fotózkodni, mintha most jött volna haza a 8 órás műszakból.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek