Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

Ez lesz a sorsa Erzsébet királynő elárvult corgijainak



corgi

Mint azt mindenki tudja - aki valamennyire is követte a királyi palota életét - II. Erzsébetnek rengeteg Corgija volt élete során ( legalább 30 darab). Imádta ezt a fajtát, hű társai voltak azután is, hogy Fülöp herceg elhunyt. Most, hogy sajnos Erzsébettől is örökre el kellett köszönnünk, sokak fejében megfogalmazódott a kérdés, hogy vajon szeretett kedvenceivel mi fog történni?

Tovább
0

Elájult a kiskutya, amikor meglátta a gazdiját – videó



Hűség és a mindent odaadó szeretet jellemzi azt a kis Schnauzert, aki annyira örült rég nem látott gazdijának, hogy összeesett.

Az ájulása annak tudható be, hogy egyrészt 14 éves négylábúról beszélünk, másrészt túlzottan is izgalomba jött rég nem látott emberbarátja láttán. Amikor másodjára elvesztette az eszméletét, azért már elkezdenek érte aggódni, de ahogy felkel folytatja, ahol elkezdte: gazdija üdvözlésénél.

Az utána következő összebújások és puszik magukért beszélnek!

Forrás: YouTube

Tovább
0

A kutyák sem szeretnek csuklani



kutya csuklás


Senki se szeret csuklani, hát még akkor, ha minden próbálkozásunk dacára sem sikerül elmulasztani ezt a kellemetlenséget. Ugyanígy vannak ezzel a négylábúak is, így néz ki például az, ha egy kölyökkutyát a saját csuklása zaklat fel:
 


Forrás: Youtube

Tovább
0

Ouka, a siklóernyőző kutya



szamojéd siklóernyő kutya

Akárcsak az emberek, a kutyák is külön személyiségek a maguk kedvelt időtöltéseivel. Arra azonban nem sokan gondolnánk volna, hogy van olyan négylábú, akinek kedvenc hobbija a siklóernyőzés a gazdijával. Ő Ouka, a repülő szamojéd.

Tovább
0

Szokatlan barátság: A bullterrier, aki felnevelt egy sérült szarkát



A bullterrierekről és a pitbullokról rengeteg tévhit terjeng, sokáig élt az emberek fejében az a kép, hogy erőszakos, vad kutyák, valójában azonban csak rossz hírüket keltették. Szeretettel teli, gondoskodó kutyusok tudnak lenni, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi videó:

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek