Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A kutyák sem szeretnek csuklanikutya csuklás


Senki se szeret csuklani, hát még akkor, ha minden próbálkozásunk dacára sem sikerül elmulasztani ezt a kellemetlenséget. Ugyanígy vannak ezzel a négylábúak is, így néz ki például az, ha egy kölyökkutyát a saját csuklása zaklat fel:
 


Forrás: Youtube

Tovább
0

Ouka, a siklóernyőző kutyaszamojéd siklóernyő kutya

Akárcsak az emberek, a kutyák is külön személyiségek a maguk kedvelt időtöltéseivel. Arra azonban nem sokan gondolnánk volna, hogy van olyan négylábú, akinek kedvenc hobbija a siklóernyőzés a gazdijával. Ő Ouka, a repülő szamojéd.

Tovább
0

Szokatlan barátság: A bullterrier, aki felnevelt egy sérült szarkátA bullterrierekről és a pitbullokról rengeteg tévhit terjeng, sokáig élt az emberek fejében az a kép, hogy erőszakos, vad kutyák, valójában azonban csak rossz hírüket keltették. Szeretettel teli, gondoskodó kutyusok tudnak lenni, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi videó:

Tovább
0

Corgi-kávézó nyílik LondonbanAz angol királynő kedvenc négylábúi saját kávéházat kapnak, igaz mindössze egy napra, II. Erzsébet királynő uralkodásának jubileuma alkalmából.

Tovább
0

Mosolyával mentette meg saját életét egy kutyusStaffordshire

Az előítéletesség sajnos nem csak az embereket sújtja, hanem négylábú társainkat is. Leginkább a bulldogok, staffordshire terrierek az áldozatai ennek, hiszen nagytestűek és rendkívül izmosak, emiatt vérebnek hiszik őket, pedig az egyik legérzelmesebb, legszeretetteljesebb fajta. Gyakran kerülnek sajnos menhelyre, ahonnan kevésbé kelendők, mint a kisebb testű társaik.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek