Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A golden retriever, aki imád bújócskázni



goldenretriever

A kutyák olyanok, mint a gyerekek. Mindennél jobban várják, hogy hazaérj hozzájuk, örökké tudnának játszani veled, kierőszakolják a legrosszabb napodon is a szereteted, és imádják a bújócskát. A következő videó az utóbbit fogja bizonyítani, amiben egy Goldi kedvenc elfoglaltsága a gazdijaival való bújócskázás.

Meg kell hagyni, mindig ő az, aki végül megnyeri...

Forrás: The Dodo (YouTube)

Tovább
0

Négylábú edzőpartner



A kutya az ember legjobb barátja és leghűségesebb társa, legyen szó bármilyen helyzetről. Például a közös edzésről! A videón szereplő kutyus például hihetetlenül lelkesen végzi a guggolásokat együtt gazdijával.

Tovább
0

A 100 kilós babysitter és a mentett beagle család



beagle állatmentés argetindog

A mai világban sajnos rengeteg szaporítótelep van, ahol gusztustalan körülmények között tartanak fajtiszta állatokat, akiket csak arra használnak, hogy szüljenek. Sokszor verik, éheztetik, láncra verik őket.

Így járt ez a beagle kutyus is, akit egy állatmentő szervezet, a Mr. Bones & Co. szabadított ki egy telepről a kölykeivel.

Tovább
0

Ettől a motorozó pitbulltól eldobod az agyad!



pitbull

A pitbull kutyafajtára sokan előítélettel néznek, pedig számtalanszor bebizonyították már a hozzáértók, hogy neveltetéstől függ a kutya személyisége. Láttunk mi már teljesen nyugodt, bújós csivavát is - és ez sokkal inkább meglepő!

Tovább
0

A fotós, aki képeivel menti meg a menhelyre került kutyák életét



Christian Shenouda fotós szakmáját nemcsak megélhetésre, hanem jótékonyságra is használja, szabadidejében ugyanis menhelyre került kutyákról készít portrékat. A képei már rengeteg négylábúnak segítettek új otthonra lelni.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek