Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A baba és a husky kölyök barátsága – ennél cukibbat ma nem fogsz látniHusky baba

A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás. Akinek volt már kutyája, az érti, miért bánunk néha úgy a velük, mintha szinte a gyerekeink lennének.

Tovább
0

A nagy kutyafogyás: Margo, a pitbull 27 kiló feleslegtől szabadult meg, hogy egészséges lehessenBármennyire is komikus látvány lehet sokaknak egy elhízott kisállat, rengeteg egészségügyi problémával jár együtt az, ha például egy kutya túlsúlyos.

Tovább
0

En Garde! - A kutya, aki kardpárbajt vív gazdáivalAhány kutya, annyi szokás. Vannak, akik a labdát preferálják, más kutyusok a botokat vagy épp a csipogós játékokat kedvelik. És akkor akad olyan négylábú is, akinek a kardpárbaj a kedvenc szórakozása.

Tovább
0

Négylábú edzőpartnerA kutya az ember legjobb barátja és leghűségesebb társa, legyen szó bármilyen helyzetről. Például a közös edzésről! A videón szereplő kutyus például hihetetlenül lelkesen végzi a guggolásokat együtt gazdijával.

Tovább
0

Ettől a motorozó pitbulltól eldobod az agyad!pitbull

A pitbull kutyafajtára sokan előítélettel néznek, pedig számtalanszor bebizonyították már a hozzáértók, hogy neveltetéstől függ a kutya személyisége. Láttunk mi már teljesen nyugodt, bújós csivavát is - és ez sokkal inkább meglepő!

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek