Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

Corgi-kávézó nyílik Londonban



Az angol királynő kedvenc négylábúi saját kávéházat kapnak, igaz mindössze egy napra, II. Erzsébet királynő uralkodásának jubileuma alkalmából.

Tovább
0

Mosolyával mentette meg saját életét egy kutyus



Staffordshire

Az előítéletesség sajnos nem csak az embereket sújtja, hanem négylábú társainkat is. Leginkább a bulldogok, staffordshire terrierek az áldozatai ennek, hiszen nagytestűek és rendkívül izmosak, emiatt vérebnek hiszik őket, pedig az egyik legérzelmesebb, legszeretetteljesebb fajta. Gyakran kerülnek sajnos menhelyre, ahonnan kevésbé kelendők, mint a kisebb testű társaik.

Tovább
0

A világ legapróbb kutyusai - te ismered őket?



Chihuahua

kistestű

Az egyik legmegosztóbb kutyafajta. A Mexikóból származó apróság sokak szerint nagyon édes törpe mérete és hiperaktivitása miatt, azonban sokan csak egy talajradarnak tartják, és nem nevezik szépnek, sőt, a legtöbb emberben úgy él ez a fajta, mint egy agresszív eb. Természetesen ez általánosítás, tapasztalatból mondhatom, hogy ha szeretetben nő fel a kutyus, akkor nem lesz agresszív, mi több, hűséges társ lesz a mindennapokban. A rangsort a legkisebb kutyafajtáknál ő vezeti, hiszen 15 cm-től mindössze 23 cm-ig nőhet maximum, a legkisebb köztük mindössze 9,6 cm-re nőtt, súlya pedig 500 gramm. Amit fontos tudni, ha chihuahua-ra adoda fejed, hogy nagyon könnyen megsértődik, ami miatt depressziós lehet akár egész nap, szóval óvatosan a kis lelkével!

Tovább
0

Őshonos magyar kutyafajták – Te mennyit ismersz közülük?



Magyarország szám szerint kilenc őshonos kutyafajtával büszkélkedhet. Némelyiküket a világban is jobban ismerik, nagy részük azonban inkább csak hazai körökben ismert. Te ismered mindet?

kutya magyar fajta

Tovább
0

A malamut baba első találkozása a családjával



malamut kölyök

Az első találkozás mindig meghatározó pont a kölyökkutyák életében, főleg, ha vannak tesók is, akikkel majd össze kell szokni. Ez a malamut kölyök kicsit sem volt szégyenlős: azonnal elkezdett barátkozni a nála nagyobb lakótársaival.

Ha megnézzük a videót, teljesen egyértelművé válik, hogy kivel fog a legjobban kijönni!

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek