Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A baba és a husky kölyök barátsága – ennél cukibbat ma nem fogsz látniHusky baba

A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás. Akinek volt már kutyája, az érti, miért bánunk néha úgy a velük, mintha szinte a gyerekeink lennének.

Tovább
0

A nagy kutyafogyás: Margo, a pitbull 27 kiló feleslegtől szabadult meg, hogy egészséges lehessenBármennyire is komikus látvány lehet sokaknak egy elhízott kisállat, rengeteg egészségügyi problémával jár együtt az, ha például egy kutya túlsúlyos.

Tovább
0

En Garde! - A kutya, aki kardpárbajt vív gazdáivalAhány kutya, annyi szokás. Vannak, akik a labdát preferálják, más kutyusok a botokat vagy épp a csipogós játékokat kedvelik. És akkor akad olyan négylábú is, akinek a kardpárbaj a kedvenc szórakozása.

Tovább
0

A golden retriever, aki imád bújócskáznigoldenretriever

A kutyák olyanok, mint a gyerekek. Mindennél jobban várják, hogy hazaérj hozzájuk, örökké tudnának játszani veled, kierőszakolják a legrosszabb napodon is a szereteted, és imádják a bújócskát. A következő videó az utóbbit fogja bizonyítani, amiben egy Goldi kedvenc elfoglaltsága a gazdijaival való bújócskázás.

Meg kell hagyni, mindig ő az, aki végül megnyeri...

Forrás: The Dodo (YouTube)

Tovább
0

Négylábú edzőpartnerA kutya az ember legjobb barátja és leghűségesebb társa, legyen szó bármilyen helyzetről. Például a közös edzésről! A videón szereplő kutyus például hihetetlenül lelkesen végzi a guggolásokat együtt gazdijával.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek