Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A malamut baba első találkozása a családjával



malamut kölyök

Az első találkozás mindig meghatározó pont a kölyökkutyák életében, főleg, ha vannak tesók is, akikkel majd össze kell szokni. Ez a malamut kölyök kicsit sem volt szégyenlős: azonnal elkezdett barátkozni a nála nagyobb lakótársaival.

Ha megnézzük a videót, teljesen egyértelművé válik, hogy kivel fog a legjobban kijönni!

Tovább
0

Tragikus sors és váratlan újraéledés – A magyar agarak története



magyar agár kutya történelem

Ha az őshonos magyar kutyákról esik szó, az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy bizony van agárfajtája is a magyaroknak. A magyar agarak már a honfoglalás idején is velünk voltak, remek vadászebnek bizonyultak, a történelem során azonban igencsak rögös utat jártak be.

Tovább
0

Csernobil sorsukra hagyott kutyái és megmentőik



Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát számos nézőpontból vizsgálták és megörökítették már, egy szomorú, bár érdekes részlete felett azonban sokáig elsiklottak az emberek. Négylábú barátaink sorsa nem kevésbé tragikus, mint a katasztrófa helyszínéről menekülni kényszerülő embertársainké. Az atomkatasztrófa kirobbanását eleinte igyekeztek a legnagyobb titokban tartani, ezért az otthonaikat elhagyó embereknek azt mondták, hogy mindössze pár napra kell elhagyniuk házaikat és csak a legfontosabb alapdolgaikat vihették magukkal, házi kedvenceiket hátra kellett hagyniuk. A helyi kormány attól tartott, hogy az állatok magukkal hordoznák a bundájukra ragadt radioaktív porral a sugárzást, ezért úgy döntöttek hogy nem menekíti ki őket a sugárfertőzött területekről. Ami még ennél is kegyetlenebb, hogy a sugárzás kordában tartása miatt állatok százait ölték meg a helyi katonai erők.

Tovább
0

A legérdekesebb keverék kutyák



A kutyus az kutyus, akár fajtiszta, akár keverék, ugyanúgy fogjuk szeretni a négylábú csodánkat. Persze vannak kivételek, akik csak a legdrágább kennelből hajlandóak fajtiszta kutyát venni. Akik erre esküsznek, azok vagy félnek a különböző betegségektől, vagy nem láttak még ilyen fantasztikus mixeket, mint a következő pár ebadta.

Íme egy halom kis csoda, akinél eszméletlen jól jött össze a keveredés

Tovább
0

Nem minden kutya utálja a postást



Bár a legtöbb kutya nem igazán kedveli a postásokat, hazugság lenne azt mondani, hogy minden ebnek ősellensége a helyi kézbesítő.

kutya masztiff postás

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek