Robert Moore és lánya kutyusa, Millie (Fotó: Alison Moore)

Mikor gyermekei megkérdezték Robert Mooret, hogy mit szeretne a 100. születésnapja alkalmából, a férfi egyszerű választ adott nekik: kutyákat simogatni. Moore egész életében hatalmas kutyabarát volt, gyermekei pedig szerették volna meglepni őt valami egyébbel is a szülinapi családi ebéden kívül. Ezért egyik gyermeke, Alison, megosztott a környékük Facebook csoportjaiban egy felhívást, ami arra buzdította a szomszédságot, hogy ha van kedvük, látogassanak el édesapja 100. szülinapjára a kutyáikkal, hogy Robert megszeretgethesse a négylábúakat.

 
A Moore-család (Fotó: Caroline Moore)

Alisonék a gazdiknak és a kutyusoknak egyaránt előkészítettek nyalánkságokat, így várták az érkezőket. Az elképzelésük az volt, hogy néhány környékbeli és pár barát biztosan meglátogatja majd őket, a végeredmény azonban felülmúlta minden várakozásukat. Nem sokkal az ünneplés megkezdése után ugyanis már 200 kutyus várt arra, hogy barátkozhassanak Roberttel a születésnapján.

A tömeg ellenére szerencsére minden tökéletesen zajlott le, se a kutyusok, se a gazdik között nem volt semmilyen probléma, Robert pedig olyan igazán különleges születésnapot ünnepelhetett, amilyen keveseknek adatik meg.

Forrás: Washington Post