Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A világ legritkább kutyafajtái 2. részA ritkaságszámba menő szaharai kutyától a legszívósabb magyar négylábúig, ez a világ legalacsonyabb egyedszámú kutyáiból összeállított válogatásunk második felvonása.

Azawakh

Az Azawakh egy a Szaharából eredeztethető agarak családjába tartozó kutyafaj, mely a világ egyik legősibb fajtája. Bár ritka, előszeretettel alkalmazzák segítő, terápiás kutyaként, hiszen játékos és szeretettel teli állatokról beszélünk. Egyes afrikai törzsek a mai napig tartják azt a szokást, hogy azawakh kölyköket tilos pénzért eladni, csakis ajándékba, a barátság jelképeként cserélhetnek gazdát a kiskutyák.

Tovább
0

A kutya, akinek saját rezidenciája vanKutyaház

A kutyusokat sokszor már-már elkényeztetjük, hiszen annyira szeretjük, hogy bármit megtennénk azért, hogy minden pillanata boldog legyen. Azonban vannak emberek, akik egy picit túlzásba esnek.
Ez a gazdi egy igazi szobát alakított ki házikedvencének, ahova kanapét, kandallót és televíziót is beszerelt.

Tovább
0

A világ legritkább kutyafajtái (I. rész)Labrador retriever, német juhász, tacskó, csak néhány a széles körben ismert kutyafajták sorából. Világszerte ismertek és közkedveltek, mi most azonban olyan, nem kevésbé szerethető fajtákat gyűjtöttünk össze, akikről talán még a rutinos kutyatartók se nagyon hallottak.

Tibeti masztiff

kutya fajta ritka

Ez a hatalmas, tekintélyt parancsoló négylábú akár 60-70 kilósra is megnőhet, és megdöbbentő megjelenése ellenére kifejezetten családbarát kutya. Alapvetően domináns, ezért sok foglalkozást és sok esetben profi kutyakiképző segítségét is igényli annak érdekében, hogy ne önmagára, hanem gazdájára tekintsen falkavezérként. Kezdő kutyásoknak épp emiatt nem ajánlott, a rutinosabbak azonban igazi őrző-védő társra lelhetnek benne, hiszen a tibeti masztiff mindig éberen figyeli környezetét és nagyon komolyan veszi gazdái védelmét.

Tovább
0

Ne add ezeket az ételeket a kutyádnak, veszélyes!Kutya etetés kedvenc

Négylábú barátaink teljesen máshogy működnek, mint mi, emberek. Így van ez az emésztésükkel is.. Persze sosem baj, ha az étrendbe becsúszik egy kis házi koszt, sőt, kedvenceink jobban is szeretik, mint az ismeretlen összetevőkből álló, bolti kutyakajákat.
Azonban ha a házi táplálást választjuk, nagyon oda kell figyelnünk, hogy mi kerül a kutyusunk táljába.

Tovább
0

A kutya és a delfin barátságadelfin kutya barátság állat

A szokatlan állatbarátságok mindig feldobják az embert, néha azonban tényleg felvonjuk a szemöldökünket - miközben azért mosolyra húzódik a szánk - egy-egy páratlan páros látványától.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek