Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A világ legritkább kutyafajtái (I. rész)Labrador retriever, német juhász, tacskó, csak néhány a széles körben ismert kutyafajták sorából. Világszerte ismertek és közkedveltek, mi most azonban olyan, nem kevésbé szerethető fajtákat gyűjtöttünk össze, akikről talán még a rutinos kutyatartók se nagyon hallottak.

Tibeti masztiff

kutya fajta ritka

Ez a hatalmas, tekintélyt parancsoló négylábú akár 60-70 kilósra is megnőhet, és megdöbbentő megjelenése ellenére kifejezetten családbarát kutya. Alapvetően domináns, ezért sok foglalkozást és sok esetben profi kutyakiképző segítségét is igényli annak érdekében, hogy ne önmagára, hanem gazdájára tekintsen falkavezérként. Kezdő kutyásoknak épp emiatt nem ajánlott, a rutinosabbak azonban igazi őrző-védő társra lelhetnek benne, hiszen a tibeti masztiff mindig éberen figyeli környezetét és nagyon komolyan veszi gazdái védelmét.

Tovább
0

Ne add ezeket az ételeket a kutyádnak, veszélyes!Kutya etetés kedvenc

Négylábú barátaink teljesen máshogy működnek, mint mi, emberek. Így van ez az emésztésükkel is.. Persze sosem baj, ha az étrendbe becsúszik egy kis házi koszt, sőt, kedvenceink jobban is szeretik, mint az ismeretlen összetevőkből álló, bolti kutyakajákat.
Azonban ha a házi táplálást választjuk, nagyon oda kell figyelnünk, hogy mi kerül a kutyusunk táljába.

Tovább
0

A kutya és a delfin barátságadelfin kutya barátság állat

A szokatlan állatbarátságok mindig feldobják az embert, néha azonban tényleg felvonjuk a szemöldökünket - miközben azért mosolyra húzódik a szánk - egy-egy páratlan páros látványától.

Tovább
0

Az óriás malamut és a baba barátságaSokan nem tudják, hogy az állatok érzik a hormonális változásokat- így azt is, ha új tesó érkezik a családba. Ez a hatalmas malamut már gazdija terhességének első percétől érezte az új családtagot, és izgatottan várta az érkezését. A találkozásuk mindent felülmúlt...

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek