beagle állatmentés argetindog

A mai világban sajnos rengeteg szaporítótelep van, ahol gusztustalan körülmények között tartanak fajtiszta állatokat, akiket csak arra használnak, hogy szüljenek. Sokszor verik, éheztetik, láncra verik őket.

Így járt ez a beagle kutyus is, akit egy állatmentő szervezet, a Mr. Bones & Co. szabadított ki egy telepről a kölykeivel. 

 

Butter - a beagle - először nagyon félt a megmentőitől, rájuk se tudott nézni és remegett. Kellett neki egy kis énidő, amíg felfedezi azt, hogy itt nem egy sötét lyukban kell élnie a napjait, az ütések helyett simogatást kap, és újra megbízhat az emberekben.

Ebben volt segítségére Jasmyne, aki kérés nélkül vállalta a felvigyázó szerepet, amíg Butter újra magára talál. Jasmyne egy 100 kilós, csupa izom Argentin Dog, akire a kölykök azonnal barátként tekintettek. Segít nekik enni, játszik velük, még azt is hagyja, hogy rágcsálják őt és fel-le ugrándozzanak rajta. A kicsik így csodálatosan érzik magukat, amíg anyjuknak sikerül felfognia ezt a csodát.

Kis idő után már Butter magától futott oda megmentőihez, még a farkát is csóválta jelezvén, hogy iszonyat hálás azért, hogy megmentették az ő, és kölykei életét. 

Ma már együtt játszanak, Butter pedig már alig emlékszik élete legnehezebb két évére.

A csodálatos videó itt tekinthető meg:

Forrás: The Dodo, Mr. Bones & Co.