Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A 100 kilós babysitter és a mentett beagle család



beagle állatmentés argetindog

A mai világban sajnos rengeteg szaporítótelep van, ahol gusztustalan körülmények között tartanak fajtiszta állatokat, akiket csak arra használnak, hogy szüljenek. Sokszor verik, éheztetik, láncra verik őket.

Így járt ez a beagle kutyus is, akit egy állatmentő szervezet, a Mr. Bones & Co. szabadított ki egy telepről a kölykeivel.

Tovább
0

A fotós, aki képeivel menti meg a menhelyre került kutyák életét



Christian Shenouda fotós szakmáját nemcsak megélhetésre, hanem jótékonyságra is használja, szabadidejében ugyanis menhelyre került kutyákról készít portrékat. A képei már rengeteg négylábúnak segítettek új otthonra lelni.

Tovább
0

Állatmentés 6 méter mélységből



A bajbajutott állatoknak néha szüksége van egy kis emberi segítségre ahhoz, hogy újra biztonságban érezzék magukat. Szerencsére sok olyan esetről tudunk, ahol boldog befejezése lett a mentőakcióknak, így alakult Sally, a kutyus esetében is.

Tovább
0

Egy kutya útja – 7 évvel elkóborlása után végre hazatalált Jazzy



Jazzy eredeti otthona Texasban volt, 7 évvel ezelőtt azonban elszökött gazdáitól, mert megijesztette őt néhány a környéken fellőtt tűzijáték hangja. Az ekkoriban 5 éves kutyust sokáig keresték gazdái, de sajnos nem jártak szerencsével.

Tovább
0

Csernobil sorsukra hagyott kutyái és megmentőik



Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát számos nézőpontból vizsgálták és megörökítették már, egy szomorú, bár érdekes részlete felett azonban sokáig elsiklottak az emberek. Négylábú barátaink sorsa nem kevésbé tragikus, mint a katasztrófa helyszínéről menekülni kényszerülő embertársainké. Az atomkatasztrófa kirobbanását eleinte igyekeztek a legnagyobb titokban tartani, ezért az otthonaikat elhagyó embereknek azt mondták, hogy mindössze pár napra kell elhagyniuk házaikat és csak a legfontosabb alapdolgaikat vihették magukkal, házi kedvenceiket hátra kellett hagyniuk. A helyi kormány attól tartott, hogy az állatok magukkal hordoznák a bundájukra ragadt radioaktív porral a sugárzást, ezért úgy döntöttek hogy nem menekíti ki őket a sugárfertőzött területekről. Ami még ennél is kegyetlenebb, hogy a sugárzás kordában tartása miatt állatok százait ölték meg a helyi katonai erők.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek