Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A kutyák sem szeretnek csuklani



kutya csuklás


Senki se szeret csuklani, hát még akkor, ha minden próbálkozásunk dacára sem sikerül elmulasztani ezt a kellemetlenséget. Ugyanígy vannak ezzel a négylábúak is, így néz ki például az, ha egy kölyökkutyát a saját csuklása zaklat fel:
 


Forrás: Youtube

Tovább
0

Ouka, a siklóernyőző kutya



szamojéd siklóernyő kutya

Akárcsak az emberek, a kutyák is külön személyiségek a maguk kedvelt időtöltéseivel. Arra azonban nem sokan gondolnánk volna, hogy van olyan négylábú, akinek kedvenc hobbija a siklóernyőzés a gazdijával. Ő Ouka, a repülő szamojéd.

Tovább
0

Szokatlan barátság: A bullterrier, aki felnevelt egy sérült szarkát



A bullterrierekről és a pitbullokról rengeteg tévhit terjeng, sokáig élt az emberek fejében az a kép, hogy erőszakos, vad kutyák, valójában azonban csak rossz hírüket keltették. Szeretettel teli, gondoskodó kutyusok tudnak lenni, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi videó:

Tovább
0

Őshonos magyar kutyafajták – Te mennyit ismersz közülük?



Magyarország szám szerint kilenc őshonos kutyafajtával büszkélkedhet. Némelyiküket a világban is jobban ismerik, nagy részük azonban inkább csak hazai körökben ismert. Te ismered mindet?

kutya magyar fajta

Tovább
0

Tragikus sors és váratlan újraéledés – A magyar agarak története



magyar agár kutya történelem

Ha az őshonos magyar kutyákról esik szó, az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy bizony van agárfajtája is a magyaroknak. A magyar agarak már a honfoglalás idején is velünk voltak, remek vadászebnek bizonyultak, a történelem során azonban igencsak rögös utat jártak be.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek