Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A Corgi, aki egészen furcsa dolog miatt esett bele a tóba



corgi

A Corgik az egyik legbolondosabb kutyafajták a földön. Makacsok, fáradhatatlanok, és elképesztően tudnak szeretni. Akkor tudnak igazán kiteljesedni, ha van egy társuk a "bajban".

Morty pont egy ilyen kutyus. A gazdájának feltűnt, hogy nagyon izgatottá válik, ahogy kimehet a kertbe, és csak egy helyszínt vesz mindig célba: a kerti tavat. Azonban nem az érdekelte - mint sok más kutyát - hogy hűsítő, esetleg látja magát benne, hanem az érdekelte, ami a tóban él: egy koi pontyba esett bele.

Tovább
0

Ez lesz a sorsa Erzsébet királynő elárvult corgijainak



corgi

Mint azt mindenki tudja - aki valamennyire is követte a királyi palota életét - II. Erzsébetnek rengeteg Corgija volt élete során ( legalább 30 darab). Imádta ezt a fajtát, hű társai voltak azután is, hogy Fülöp herceg elhunyt. Most, hogy sajnos Erzsébettől is örökre el kellett köszönnünk, sokak fejében megfogalmazódott a kérdés, hogy vajon szeretett kedvenceivel mi fog történni?

Tovább
0

Corgi-kávézó nyílik Londonban



Az angol királynő kedvenc négylábúi saját kávéházat kapnak, igaz mindössze egy napra, II. Erzsébet királynő uralkodásának jubileuma alkalmából.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek