Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
ebadta

A 100 kilós babysitter és a mentett beagle család



beagle állatmentés argetindog

A mai világban sajnos rengeteg szaporítótelep van, ahol gusztustalan körülmények között tartanak fajtiszta állatokat, akiket csak arra használnak, hogy szüljenek. Sokszor verik, éheztetik, láncra verik őket.

Így járt ez a beagle kutyus is, akit egy állatmentő szervezet, a Mr. Bones & Co. szabadított ki egy telepről a kölykeivel.

Tovább
0

A golden retriever, aki imád bújócskázni



goldenretriever

A kutyák olyanok, mint a gyerekek. Mindennél jobban várják, hogy hazaérj hozzájuk, örökké tudnának játszani veled, kierőszakolják a legrosszabb napodon is a szereteted, és imádják a bújócskát. A következő videó az utóbbit fogja bizonyítani, amiben egy Goldi kedvenc elfoglaltsága a gazdijaival való bújócskázás.

Meg kell hagyni, mindig ő az, aki végül megnyeri...

Forrás: The Dodo (YouTube)

Tovább
0

A bokszoló alaszkai malamut



malamut

A műtéteknél használt altató, érzéstelenítő szerektól nem csak mi, emberek "állunk be", és viselkedünk furcsán/viccesen, hanem bizony az állatok is.

Luna egy alaszkai malamut, aki éppen most épredezik a mélyaltatásból.

Forrás: TikTok (@dog)

Tovább
0

A kölykök útja a rendőrség felé



Egyre több olyan posztot látok, amin apró négylábúak hatalmas hámokban pózolnak - szinte még csukott szemmel. Ezek a portrék pedig nem máshova készülnek, mint a rendőrségi kártyájukra. De azt kevesen tudják, hogy honnan kerülnek a rendőrségre az apró kisállatok.

Tovább
0

A Corgi, aki egészen furcsa dolog miatt esett bele a tóba



corgi

A Corgik az egyik legbolondosabb kutyafajták a földön. Makacsok, fáradhatatlanok, és elképesztően tudnak szeretni. Akkor tudnak igazán kiteljesedni, ha van egy társuk a "bajban".

Morty pont egy ilyen kutyus. A gazdájának feltűnt, hogy nagyon izgatottá válik, ahogy kimehet a kertbe, és csak egy helyszínt vesz mindig célba: a kerti tavat. Azonban nem az érdekelte - mint sok más kutyát - hogy hűsítő, esetleg látja magát benne, hanem az érdekelte, ami a tóban él: egy koi pontyba esett bele.

Tovább
0

ebadta

blogavatar

Minden, amit az ember legjobb barátjáról tudni akartál!

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is!

Utolsó kommentek